Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 Divani Caravel Hotel, Olympia

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού μόνο την περασμένη εξαετία, οι επενδύσεις του ξεπέρασαν τα €2 δισ. Επιπλέον, έχει εξαγγείλει νέες επενδύσεις ύψους €2 δισ. έως το 2022, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο σταθερό και το κινητό. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η Mastercard είναι μία εταιρεία τεχνολογίας, με ηγετική θέση στη βιομηχανία πληρωμών. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, είμαστε η κινητήρια δύναμη στην καρδιά του εμπορίου, κάνοντας την παγκόσμια οικονομία ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και πιο διαφανή για όλους. Καταναλωτές, έμποροι, επιχειρηματικοί εταίροι και κυβερνήσεις σε αγορές σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα οφέλη των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων μας, που έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Η αποστολή μας είναι σαφής: Κάθε μέρα, παντού, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μας για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κάνουν ασφαλείς, γρήγορες κι έξυπνες πληρωμές. Όπου και να βρίσκεστε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, με την κάρτα Mastercard® έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: https://www.microsoft.com.
Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp. στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

 • ΧΟΡΗΓΟI

Η Accenture αποτελεί κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων σε θέματα στρατηγικής, συμβουλευτικής, ψηφιακών μέσων, τεχνολογίας και λειτουργιών. Δραστηριοποιείται στο σημείο τομής των επιχειρήσεων με την τεχνολογία, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να δημιουργήσουν βιώσιμη αξία. Απασχολώντας ~442.000 εργαζομένους που εξυπηρετούν πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες, η Accenture προωθεί την καινοτομία με στόχο να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ζει και λειτουργεί.

H Advantage έχει διεθνή εμπειρία και ειδίκευση σε Τραπεζικά Συστήματα, Ψηφιακά κανάλια και Πληρωμές. Υποστηρίζουμε 50 Τράπεζες, 5 ηπείρους, 17 ζώνες ώρας και είμαστε περήφανοι που εκατομμύρια άνθρωποι διεκπεραιώνουν εύκολα και ευχάριστα συναλλαγές και πληρωμές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μας. Οι 130 υψηλής εξειδίκευσης συνεργάτες μας συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής, Agile μεθοδολογίες και βαθιά γνώση του Τραπεζικού τομέα επιτρέποντάς στους πελάτες μας να υλοποιήσουν αποτελεσματικά Ψηφιακή στρατηγική. Όραμα μας να ηγηθούμε στο Digital Disruption κάνοντας το banking πιο απλό.

EY

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

Η IBM είναι μια εταιρεία καινοτομιών που στόχο έχει την παροχή ουσιαστικής επιχειρηματικής αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας την τεχνολογία και αντλώντας από τις δυνατότητες των κορυφαίων Συστημάτων, προϊόντων Λογισμικού και Υπηρεσιών που διαθέτει. Η IBM δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιχειρηματική και τεχνολογική κληρονομιά της χώρας.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην περιοχή της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης. Σήμερα η Mellon Technologies παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, εκπροσωπώντας διεθνείς οίκους όπως Gemalto, Ingenico, Fiserv, NEC, LG, THALES e-security, NemoQ κ.α., καθώς επίσης προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και υπηρεσίες business process outsourcing.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΧΟΡΗΓΟI
EY
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR